Trouw Aan Kunst speelt ‘Derop of Deronder’

 Trouw Aan Kunst speelt ‘Derop of Deronder’

Foto: repro tak

Hamme - Eind april en begin mei presenteren huisregisseur Thomas De Wit en de acteurs van de Koninklijke Toneelkring Trouw Aan Kunst in maar liefst acht voorstellingen hun nieuwste productie ‘Derop of Deronder’.

Daarin sluit Tuur, een ex-prof in het rugby, een weddenschap af met Ronny Wellens, trainer van een zeer succesvol vrouwenrugbyteam. Tuur wedt dat hij zelfs de slechtste club kan trainen om tegen het team van Ronny te winnen. De inzet is hoog, zeer hoog. Tuur krijgt caféploeg “De Rico’s” toegewezen, een ploeg die nog nooit één match heeft kunnen winnen, hun ploeg is zelfs nog nooit compleet geweest. Slaagt Tuur erin om van deze madammen echte leeuwinnen te maken of verliest hij het dak boven zijn hoofd? Eén tip: het wordt in ieder geval geen gemakkelijke opdracht en hun weg vol obstakels wordt zwaar, heel zwaar! Die polemieken kunnen de toeschouwers in zaal Rico’s aan de Stationsstraat volgen aan tafeltjes met een drankje bij de hand.

Speeldata: 26, 27, 29 april 2019 om 20u. - 2, 3, 4 mei 2019 om 20u. en 28 april en 5 mei om 15u.

Voor plaatsbespreking: mail naar herman.smet1@telenet.be met vermelding van naam, telefoonnummer en datum, aantal personen en student/60+ of telefonisch reserveren naar Herman Smet: 0477-33.29.12 na 18 uur. Reservaties zijn pas geldig na bevestiging.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio