Paul Maes is nieuwe voorzitter, Nathalie De Nijs wordt ondervoorzitter

N-VA heeft nieuw partijbestuur samengesteld

N-VA heeft nieuw partijbestuur samengesteld

Het nieuwe lokale N-VA-bestuur. Foto: n-va

Waasmunster - De leden van N-VA Waasmunster hebben een nieuwe bestuursploeg gekozen die de komende drie jaar de basis zal vormen van de lokale N-VA werking.

Paul Maes wordt als nieuwe voorzitter bijgestaan door ondervoorzitter Nathalie De Nijs, die ook organisatieverantwoordelijke wordt. Het vernieuwde bestuur bestaat verder uit: secretaris Bart De Munck, penningmeester Eleni Fakiola, ledenverantwoordelijke Catherine Verlinden, communicatieverantwoordelijke Rduy Montigny, Tom Van Bogaert (jongerenwerking), Joseph Berthels, Olivier Van Den Nieuwenhuysen en Ronny Cop en de schepenen Tom Baert, Petra Verstappen en Werner De Nijs.

"Gemotiveerd"

“Ik ben heel fier deze enthousiaste ploeg te mogen aansturen”, zegt de nieuwbakken voorzitter Paul Maes. “Iedereen is zeer gemotiveerd om de volgende jaren hard verder te werken aan de lokale verankering van onze partij. Dat N-VA opnieuw 6 jaar mag deelnemen aan het beleid in Waasmunster, is een mooie prestatie, maar tegelijkertijd weerom een belangrijke uitdaging. Het is de ambitie van ons bestuur om onze schepenen maximaal te ondersteunen bij het uitstippelen van het beleid. Ook wil het nieuwe bestuur meer dan ooit een aanspreekpunt zijn voor de bevolking.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio