Run & walk voor Nicolas

Run & walk voor Nicolas

Foto: johan van bever

Oosterzele - GILO, de gemeenteschool aan de Gerraardsbergsesteenweg 69 in Oosterzele, houdt op zaterdag 18 mei voor de derde keer een Run & Walk voor Nicolas. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds van het UZ Gent en de dienst Pediatrische Hemato-oncologie.

"We willen de familie van onze leerling Nicolas blijven steunen en tonen dat hij aanwezig blijft op onze school", vertellen Luc De Cuyper en Evelien Galle. De run & walk begint om 14.30 uur. De deuren van de school gaan al een half uur eerder open. "Men kan kiezen uit de afstanden 5, 8 of 10 km wandelen of lopen of 15 en 20 km lopen".

Deelnemen kost 5 euro en is gratis voor kinderen. Inschrijven kan via gilorunenwalk@gmail.com . Tijdens het evenement is er een optreden van REL (Rock en Lol) en is er animatie voor de kinderen. "Vorig jaar hadden we een schitterende opbrengst en nu gaan we nog beter doen want het bedrag van vorig jaar werd al bereikt dank zij de sponsoring. We hebben intussen ook het materiaal gezien dat met de opbrengst van vorig jaar aangekocht werd".

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio