Clay, koren en Pia op podium langs Durmeoever bij Mirabrug

Drie muzikale feesten in De Koolputten

Waasmunster - Zaterdag 13 juli om 20.30 uur vindt de eerste editie plaats van 'De Koolputten in Concert'.?

In het complex aan de Mirabrug is zanger en acteur Clay te gast met een aaneenschakeling van disco, soul, jazz en pop. De Nederlander trad al op in verschillende musicals en theatertours en speelde met zijn bands al op heel wat festivals. De toegangsprijs voor het concert bedraagt 20 euro, inclusief hapje en glas champagne. Inschrijven vooraf kan via receptie@dekoolputten.be of tel. 052-50.60.60.

‘De Koolputten Zingt’

In navolging van ‘Antwerpen Zingt’ en ‘Dendermonde Zingt’ vindt zondag 28 juli de eerste ‘De Koolputten Zingt’ plaats. Vanaf 16 uur geven de koren Gaudeamus en Canto Corale (Academie Hamme) de aanzet voor samen zingen onder leiding van dirigent Raf Vandermeulen, directeur van de academie. Deelnemers betalen 10 euro, drankje inbegrepen.

‘Pia in concert’?

Het zomerse muzikale drieluik wordt vrijdag 9 augustus vanaf 20.30 uur besloten met een concert van de swingende zangeres Pia. Zij zingt live een repertoire met soul, disco, motown, pop, jazz en gospel. De toegangsprijs voor het concert bedraagt 20 euro, inclusief hapje en glas champagne. Inschrijven vooraf kan via receptie@dekoolputten.be of tel. 052-50.60.60.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio