Jeroen Van Goethem is nieuwe sp.a-voorzitter in Hamme

Nieuw bestuur voor sp.a en jongsocialisten

Nieuw bestuur voor sp.a en jongsocialisten

Jeroen Van Goethem Foto: jvdv

Hamme - De Hamse sp.a-afdeling heeft een nieuw bestuur en voorzitter gekozen. Ook het nieuwe bestuur van de jong socialisten wil een frisse wind laten waaien binnen de partij.

“We hebben een nieuwe partijstructuur uitgewerkt met de bedoeling de basis te verbreden en meer mensen en organisaties te betrekken bij de werking van onze partij”, stelt voormalig gemeenteraadslid Jeroen Van Goethem. Hij volgt Peter Van Bogaert op als voorzitter. “We gaan onze slogan ‘verbinden en betrekken’ in de praktijk toepassen en werk maken van een warmere Hamse samenleving, een gemeenschap waarin iedereen telt en iedereen mee bouwt een gemeente waar het aangenaam wonen, leven, werken, sporten en ontspannen is. Ook het sociale aspect staat bij de nieuwe ploeg hoog op de agenda: armoede bestrijding, zorg voor onze senioren, onderwijs en cultuur zijn beleidsbevoegdheden waar samen met de mandatarissen in de gemeenteraad en bijzonder comité hard zal op ingezet worden.”

Ook nieuwe jongerenvoorzitter

De nieuwe voorzitter krijgt zeven bestuursleden naast zich: Bjorn Fonck (ondervoorzitter), Younes Heymans (communicatie en sociale media), Kelly Van Kerckhove (secretaris), Nicole Vercauteren (ledenbeheer), Ann 'Tseyen (penningmeester), Robert De Bondt (werking nevenorganisaties) en Yentl Scheirs. Deze laatste is de nieuwe jongerenvoorzitter. "We zullen regelmatig zorgen voor ludieke acties om allerlei zaken aan te kaarten bij het grote publiek", kondigt Scheirs aan. "Dat zal gaan over onderwerpen die vooral jongeren aanbelangen, maar ook milieu, welzijn, sport en ontspanning."

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio