Laura Lynn is topper tijdens Schlagerfestival in Strafste Straat

Ossen maken zich op voor kermisweekend

Hamme / Waasmunster - De Ossenwijk – door Radio2 verkozen als ‘Strafste Straat van Oost-Vlaanderen’ – maakt zich op voor de 28ste editie van Ossenkermis.

De bewoners van de Ardoystraat in Sint-Anna toveren de landbouwloods van voorzitter Arsène Van Havermaet om tot feestpaleis voor een tweedaags volksfeest. Na het kippenfestijn voor ruim driehonderd gasten op vrijdag is er zaterdagnamiddag 21 september de kindernamiddag met Frisco van den Disco in de hoofdrol. Terwijl de kinderen van 15 tot 17 uur genieten van leuke workshops en tal van attracties kunnen ouders, grootouders en andere bezoekers genieten van een koffie met de vermaarde ‘Ossentaart’. Klap op de ossenvuurpijl is het Schlagerfestival op zaterdagavond van 20 tot 23 uur, met charmezanger Steve Tielens, de Nederlandse Alpenzusjes en als topper Laura Lynn. Daarna volgt de After Schlager Party met  DJ Christophe, die om 1 uur wordt afgelost door Fré Vermeire van de F**king Vermeire Brothers. Voor alle activiteiten is de toegang gratis.

Buurtwerking

“De organisatie van het kermisweekend is één van de pijlers van onze buurtwerking”, stelt secretatris Hans Van Erdeghem van het Ossencomité. “De organisatie van het kermisweekend loopt eigenlijk als een rode draad door onze werking. In het najaar steken we de koppen bij elkaar om het programma vorm te geven voor de volgende editie, met de nadruk op de toegankelijk voor iedereen. Als wijkbestuur willen we de samenhorigheid in de buurt blijven bevorderen.”

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio