Sensuele showgirls, magie en acrobatie in nieuwe show 'Elegance'

Moulin Rouge in Hamse Cabaret Magiq

Hamme - De kop is er af voor het Hamse Cabaret Magiq, want na een schitterende première van de nieuwe revue ‘Elegance’ presenteren Latif en Ian vijftig voorstellingen in hun ‘Petit Paris’ aan de Noordstraat.

Latif Zerouali en zijn partner Ian Van Hoogendorp zijn aan hun vierde productie toe, nadat ze in 2016 het enige echte cabaret van Vlaanderen openden. In een voormalige tapijtenfabriek nabij het Tweebruggenplein creëerde het duo een intiem maar tegelijk flamboyant decor waarin bezoekers zich in de Moulin Rouge van Parijs wanen. Glitter en glamour zijn er de rode draad voor een unieke beleving. “Het is onze doelstelling om met een vijfsterrenrevue vol dans, magie, humor en acrobatie ons publiek een bijzondere voorstelling aan te bieden”, licht Latif toe. “Cabaret Magiq is een verborgen parel in Vlaanderen, waar mensen kunnen wegdromen en vooral genieten in een bruisende cabaretsfeer. De totaalbeleving is nog spectaculairder dan de vorige jaren.”

Magie en travestie

Tijdens de première van Elegance werd het publiek geïmponeerd door een sprankelende show, met sensuele evocaties van bloedmooie showgirls in een opeenvolging van tientallen unieke kostuums. Latif brengt tussendoor een stukje magie en ook de acrobatie is niet ver weg. Travestie Ivana steelt de show met schitterende outfits. “Zij is onze publiekslieveling geworden met de humoristische pigmenten in haar préséance”, weten Latif en Ian. Met de wereldbefaamde French Cancan laten de showgirls en -boys de intieme zaal uit de voegen barsten. Of hoe een bezoek aan Cabaret Magiq staat voor een sensationele beleving, uniek in Vlaanderen.

Formules

Cabaret Magiq biedt verschillende formules aan, die geprogrammeerd zijn tot eind april 2020 in 51 namiddag- en avondvoorstellingen.

De basisformule kost 56 euro, vestiaire, glas champagne, een hapjes- of dessertbord en uiteraard de show Elegance inbegrepen. De meest authentieke cabaretervaring zit helemaal vervat in de formule ‘Diner & Show’, waarbij de feestelijke avond start met een drie- of viergangendiner (108 euro of 138 euro, champagne en wijnen inbegrepen).

Info en plaatsbespreking: www.cabaretmagiq.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio