Eendracht Massemen wint derby

Eendracht Massemen wint derby

Foto: johan van bever

Wetteren - Eendracht Massemen heeft de derby tegen KVV Schelde Serskamp-Schelllebelle gewonnen met 3-2. De geplande aftrap met eeuweling André Plehiers vond niet plaats.

André Plehiers uit Massemen is 100 jaar en dat wordt zondag gevierd door het gemeentebestuur met een feest voor familie en vrienden. André voelde zich zaterdagnamiddag echter niet zo lekker. Daarom besloot hij zich wat te sparen voor de drukke dag van zondag. De aftrap geven voor de voetbalwedstrijd op zaterdagavond zou mogelijk teveel energie gekost hebben. Ook zonder André haalde Massemen een belangrijke overwinning.

Massemen staat in het klassement van derde provinciale op de voorlaatste plaats. Schelde staat op de 7de plaats. Bij de rust zag het er voor de thuisploeg somber uit. Schelde stond 0-1 voor. Maar in de tweede helft keerde Massemen in een kwartier tijd het tij. Het kwam niet alleen gelijk maar liep zelfs tot 3-1 uit. Op het einde werd het nog spannend toen Schelde de aansluitingstreffer scoorde. Massemen hield de drie punten thuis en komt hiermee wat dichter bij de staart van het peloton in het klassement.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio