Alarm geeft sein voor tweede gratis drankje tijdens megafuif

KLJ organiseert negende 'Red Alert'

KLJ organiseert negende 'Red Alert'

Foto: klj

Hamme - KLJ Hamme Center organiseert zaterdag 8 februari voor de negende keer ‘Red Alert’. De fuif is intussen een vaste waarde geworden en zal ook dit jaar ook heel wat fuifgangers naar zaal H@mbiance brengen.

 “We organiseren Red Alert al voor de negende keer”, zegt Andy Olieslaeger van KLJ Hamme Center. “Ons evenement wint elk jaar aan bekendheid. Ook dit jaar zijn we voorbereid om een groot aantal fuifbezoekers in de watten te leggen met heel wat topartiesten. Red Alert is bekend om het alarm dat elk uur afgaat tijdens de fuif. Telkens het alarm loeit, start een happy hour. Wie dan twee drankjes haalt, betaalt er slechts eentje.” Vijf deejays zorgen voor de muzikale animatie: THØR, Cheaux, Lester Wiliams, Mass vibes en No Trixx. Ook dit jaar zorgen de KLJ’ers voor een cocktailbar met een groot assortiment. “Aan de ingang van de zaal krijgen de bezoekers een polsbandje. Aan de toog kunnen we op die manier zien tot welke leeftijdscategorie men behoort en wie al dan niet alcohol mag drinken”, licht Olieslaeger deze veiligheidsmaatregel toe.

Tickets zijn vooraf te koop aan vijf euro bij de +16-leden van KLJ, bij Bloemen De Molen (Strijderslaan), Nachtwinkel Apu (Slangstraat) en Frituur De Tuit (Tweebruggenplein). Aan de kassa betaalt men zeven euro. De deuren openen vanaf 21 uur. Elke bezoeker ontvangt ook dit jaar aan de ingang een origineel gadget.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio