Bevegemse Buren verbroederen met Filmclub

Bevegemse Buren verbroederen met Filmclub

Foto: Bevegemse Buren

Zottegem - Op dinsdag 9 maart gaat de nieuwe vereniging “De Bevegemse Buren” op bezoek bij de Filmclub Zottegem in zaal Rethorica. Dan speelt de film “De Helaasheid der Dingen” van Felix Van Groeningen.

Voor de Bevegemse Buren is dat een ideale gelegenheid om eens samen naar de film te gaan. “Buurtvereniging Bevegemse Buren wil de buurtbewoners van Bevegem dichter bij elkaar brengen,” legt voorzitter Jan Lagast uit. “Na onze geslaagde nieuwjaarsreceptie vroegen onze buren meer activiteiten. In Zottegem zijn er echter al veel verenigingen actief die mooie evenementen organiseren. In plaats van
daarbovenop nog eens een eigen programma op te zetten, hebben we besloten om onze buren mee te nemen naar andere verenigingen. De eerste in de rij is de filmclub".

Op dinsdag 9 maart gaan de Bevegemse Buren samen naar de film. Vooraf gaat het gezelschap nog even een pintje drinken. En wellicht gaan ze nadien ook niet meteen naar huis.

Inwoners van Bevegem die met hun buren naar de film willen, sturen vóór 5 maart een e-mail naar info@bevegemseburen.be en krijgen dan verdere informatie via e-mail.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio