Chris Dusauchoit in Rhetorica

Zottegem - Davidsfonds Zottegem en Stadsbibliotheek Zottegem nodigen iedereen uit op "Wild van Arfika", een geanimeerde lezing door "Dieren-in-nesten-man" Chris Dusauchoit.

De man schreef een boek met dezelfde titel dat in september uitkwam. Chris komt op zondag 27 november om 17 uur naar stadstheater Rhetorica in de Hospitaalstraat in Zottegem om zijn fascinerend verhaal te brengen.

Afrika is een continent dat we “kennen” van documentaires en films. We spreken vol overtuiging over de leeuw, de koning van de jungle. In realiteit is er in de jungle geen leeuw te bekennen...

Chris Dusauchoit leerde het leven in de Afrikaanse parken kennen dankzij de vele opnames voor Dieren in Nesten. Op groot podium en gewapend met zelfgemaakte foto’s, filmpjes, geluidsfragmenten, pittige verhalen, hilarische anekdotes en weetjes, verhaalt Chris over Afrika.

Kaarten kosten 10 euro, 7 euro voor DF-leden, jongeren -16j en houders van bibkaart en 5 euro voor jongeren tot 12 jaar.

Kaarten te verkrijgen aan de balie van de stadsbibliotheek of te bestellen bij Danny De Looze: 09/360.01.47 of danny.delooze@davidsfonds-zottegem.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio