KSV Sottegem heeft nieuwe voorzitter

KSV Sottegem heeft nieuwe voorzitter

Foto: johan van bever

Zottegem - Met unanimiteit van stemmen werd binnen de Beheerraad van KSV Sottegem Jo Temmerman als voorzitter aangesteld.

Jo zal in die hoedanigheid de middellange tot lange termijn toekomst van de club kleur geven en, samen met jeugdvoorzitter Didier De Baere, de samenwerking tussen de jeugd en het eerste elftal verder uitdiepen.

Jo is geen onbekende binnen de KSV-familie. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij KSV Sottegem genoten waardoor hij reeds een gekend gezicht was “op Erwetegem”. Toen de club vorig jaar enkele organisatorische wijzigingen doorvoerde, trad Jo versneld op het voorplan en stelde hij graag zijn expertise en ervaring op het gebied van organisatie, structuur en communicatie ter beschikking. Zijn functie als General Manager bleek uiteindelijk de voorbode van.

“Ik ben in de eerste plaats vereerd dat de Beheerraad mij heeft voorgedragen als voorzitter. Organisatorisch is er op vrij korte tijd reeds heel wat veranderd binnen KSV Sottegem. De weg die we op dat gebied zijn ingeslagen, dienen wij absoluut voort te zetten.” begint de kersverse voorzitter.

“Ondanks de moeilijke periode waaruit we komen, voel ik een hernieuwd positivisme rond deze club. Dit scherpt de motivatie aan en dat is nodig want het runnen van een voetbalclub is in de eerste plaats keihard werken. Maar ik ben er van overtuigd dat we hier op termijn de vruchten van zullen plukken” gaat Jo Temmerman verder.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio