Nele needs a holiday in Zottegem

Nele needs a  holiday in Zottegem

Foto: johan van bever

Zottegem - Na het uitverkochte ‘moord op de Nijl’ van vorige week is bij CC Zoetegem jong talent aan zet. Nele Van Den Broeck, getalenteerde duizendpoot die we onder meer kennen van diverse producties bij de Kopergieterij, heeft een eigen muzikaal project ‘Nele Needs a Holiday’ waarmee ze op donderdag 25 oktober 2012 Zottegem komt verrassen.

Nele schrijft liedjes over alledaagse tragedies. Elke keer er iets in Neles leven mis loopt, schrijft ze er een nummer over, wat resulteert in liedjes met titels als "Loser's Twist", "I Really Wish I Was A Bitch" en "I Love You But I Google Other People".

Aan Neles zijde staan Charlotte Schellen, Lise Bouttery en Sielke De Mulder, een "all female band", die met klaterende backings voor een finke portie "shalala" en een instant vakantiegevoel zorgt. Ze brengen muziek die kan omschreven worden als gemene folk, vriendelijke lo-fi, akoestische punk of nieuwe zakelijkheid.

Beluister Nele & haar vriendinnen nu al via deze link: http://vimeo.com/26569109

Kaarten te koop via de gebruikelijke kanalen of aan de kassa: 12 euro (standaard), 10 euro (-26 of 60+), 8 euro in een abonnement met minimum 4 voorstellingen.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio