Masters ZA schitteren op BK

Masters ZA schitteren op BK

Foto: johan van bever

Zottegem - Op het Belgisch Kampioenschap Indoor Masters in Gent presteerden de Zottegemse Atleten schitterend.

In het hinkstapspringen mocht Patrick Depuydt (+45) met een sprong van 10,43 meter op het hoogste schavotje. 'Nu concentreer ik me vooral op outdoor waar nog titels in mijn bereik liggen. Ook staat de Beker der Vlaanderen aangestipt op mijn agenda. Met de huidige talentvolle masters in onze club is promotie mogelijk'.

Kris De Mesure (+35) kwam uit op de 400 meter. Voor hem was het een debuut op de indoorpiste. Met een tijd van 55.16 behaalde hij zilver.

Irma Karahotka (+50) maakte haar entree na lang blessureleed. Ze kwam uit op de 400 meter en meteen legde zij beslag op de tweede plaats in 82.86.

Herman Van de Velde (+45) kwam uit op de 400  en de 800 meter. Op de 400 meter moest hij vrede nemen met een vierde plaats, maar op zijn daarop volgende favoriete nummer legde hij beslag leggen op de 3de plaats.

BREEDTE

Christian Plume (+45) kwam eveneens uit de op 800 meter en liet een tijd optekenen van 2.19.46.  'ik ben blij met die chrono want eerder deze week moest ik drie trainingen afgelasten omdat een lichte griep de bovenhand nam. Intussen ben ik aan de beterhand. Ik ben vooral blij dat we een in de breedte echt een team van Masters hebben waarmee we in de komende kampioenschappen kunnen schitteren'.

Patrick Van Peteghem (+35) maakte zijn debuut op de indoorpiste na tal van overwinningen deze winter in het veldloopcircuit. Na een sterke remonte liep hij lang in derde stelling maar uiteindelijk die podiumplaats nog afstaan om vierde te eindigen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio