Wondelgem houdt zondag cultuurmarkt Jef DeVolder

Wondelgem houdt zondag cultuurmarkt Jef DeVolder

Foto: Jan Vens

Gent - Cultuurplatform Wondelgem organiseert zondag 29 juli de Cultuurmarkt Jef Devolder. Vanaf 11 uur is iedereen welkom in de basischool De Regenboog in de Sint Sebastiaanstraat. De cultuurmarkt is bedoeld om alle inwoners kennis te laten maken met de Wondelgemse cultuurverenigingen die er allemaal een standje zullen hebben.

Dit jaar is er ook een kunstenexpo met werken van onder andere Hubert Willems; Maarten Mestdagh, Bert Herreman, Jacques Germanus, Rita Vincke, André De smet, Christiane Lampaert, Vandegejuchte, Marcel Motet, Bart Shaumont, Arlette Waeri, Roland Bracke, Blanche de Smet, Gino Van vooren, Johan Grootaerts, Roland Kinsabil, Etienne Van Beneden, Ivo Staes en Alex Wolfenbergen.

Schaakclub De Witte Kaproen organiseert om 13u30 een snelschaaktoernooi. Er zijn de hele dag ook enkele oldtimers van Wondelgemaneren  te bewonderen. Ook de politie is er, met een inbraakpreventiestand.
 
Maar er is meer dan alleen maar informatiestanden. Er is ook kinderanimatie ,een hapje en een drankje,straatmarkt en heel wat muziek op het podium van onder andere Gido van Gent, Poeskaffee, CTCG, Karrekiet, Demo Aikido Gent, Sibemol, Electric Blue, Maison Mademoiselle, de Wispelband en Birdie Bounce
 
 
Meer info op de facebook van Cultuurplatform Wondelgem 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio