Te weinig volk voor duivelse Blackout in zaal Heilig Hart

Devil's Blackout in zaal Heilig Hart. Het klinkt nogal tegenstrijdig, zeker op deze Paasdagen, maar geen vrees, Devil’s Blackout is een project van zanger en entertainer Danny De Vilder die met muziek, dans en komische intermezzo’s een avondvullende show brengt. Rode draad die door show geweven zit is de ‘blackout’ die de zanger krijgt nadat hij (zogezegd natuurlijk) in het begin van de show van een toeschouwer uit de zaal een slag op het hoofd kreeg. Die toeschouwer bleek zijn reden te hebben: hij was niet tevreden over de zangkwaliteiten van Danny De Vilder.


Gevolg: in zijn onderbewustzijn wordt de artiest op het podium de speelbal van enerzijds de duivel en anderzijds  de engelen die voor de goede kant van het leven staan.  En dat podium in zaal Heilig Hart was goed gevuld: ze stonden er met niet minder dan 45 op: travestiegezelschap The Fancy Sisters met bijhorende dansgroep The Fancy Dancers, een volledig zangkoor Papillon, het komisch duo Patrick en Chico van Gentse Leute  en tot slot wedstrijddansgroep DCDR.
 
Veel volk dus op het podium maar spijtig genoeg was dat niet het geval in de zaal zelf. Amper 58 mensen waren blijkbaar geïnteresseerd om te weten welke show er schuil ging achter de titel Devil’s Blackout. De show verdiende alvast meer publiek: het concept zat goed, de combinatie van komische momenten, de acts van de dansgroep, het zangkoor en dan nog het travestiegezelschap zorgden voor meer dan genoeg afwisseling. Wellicht hebben de organisatoren te kampen met het feit dat de show totaal nieuw was en het publiek niet wist waar zich aan te verwachten. Aan de inzet van wie op het podium stond lag het alvast niet, en het aanwezige publiek applaudisseerde alsof ze met dubbel zoveel waren. 

Toen Dannny De Vilder,  de drijvende kracht achter het geheel, op het einde van de show aan de zaal vroeg of hij volgend jaar nog eens mocht terug keren, kreeg hij een volmondig ja als antwoord. Al hopen hijzelf en zijn kompanen op het podium dat er dan ook wel meer volk is.


 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio