Nonnekes van Lindecoulisken zitten aan de fles

Lindecoulisken speelt vanaf dit weekeind nog ruim een dozijn voorstellingen van het stuk Masseurkes an de flasse. Het stuk speelt zich af in het klooster van de Zusters Van Het Oneindig Naaiwerk.De financiën van het klooster zitten diep in het rood. Om toch nog een beetje het hoofd boven water te houden maken zuster Philomena en zuster Augusta in het geheim wijn waar ze een handeltje mee drijven. Tot de wijn een prestigieuze prijs wint.

In de buitenwereld weet niemand wie deze perfecte godendrank heeft gemaakt tot twee reporters van een krant op het spoor komen van het klooster. Als ze tijdens die zoektocht in het klooster worden betrapt door moeder overste geven ze zich uit voor priester en non. En zoals dat meestal bij dergelijke toneelproducties gaat loopt ook hier alles in het honderd om daarna weer mooi op zijn pootjes terecht te komen.
 

De opbrengst van de laatste voorstelling op 17 maart gaat integraal naar de actie Levensloop van de stichting tegen kanker.Levensloop is een actie die plaats vind op 22 en 23 april op de Blaarmeersen.
 
Speeldata van het Lindecoulisken zijn 17,18 ,19,24,25 en 26 februari en 3,4,5,10,11,12 en 17 maart 
 
Locatie: Zaal Sint Godelieve, Sint Godelievestraat, Wondelgem 
 
Tickets via uitbureau 
 
Alle info over het stuk en de actie Levensloop op de Facebookpagina het gezelschap

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio