Volle zaal voor Gentse HT&D moppenavond

Volle zaal bij Kring Heilig Hart in St Amandsberg voor een moppenavond naar het idee van HT&D van jaren terug op VTM. Het Stroppentheater en cabaretgezelschap Gentse Leute die hun thuisbasis hebben in de kring organiseerden het evenement al eerder met heel veel sukses vorig jaar. Door dat sukses werd dan ook snel beslist om er een vervolg aan te breien met de editie van zaterdagavond als resultaat. Aan moppen en inspiratie alvast geen gebrek bij de twee gezelschappen die zowiezo de gewoonte hebben om het leven langs de ludieke kant te bekijken. Opmerkelijke gasten aan tafel bij de moppenvertellers was het theaterkoppel Suzy en Raymond, twee voormalige 'beren' van bij Romain Deconinck in de Minard. Paar maand terug nog werd Suzy 90 en Raymond 95 jaar en gisteren bewezen ze nog maar eens dat er op grappen maken geen leeftijd staat.Ze zijn het nog lang niet verleerd. Muzikaal intermezzo was er van Freddy Vereecke die oergentse teksten plaats op bekende melodieen

Nu deze moppenavond alweer achter de rug is wil het niet betekenen dat het Stroppentheater en Cabaret Gentse Leute terug op hun lauweren gaan rusten.

Samen zijn ze al vollop bezig aan de voorbereidingen van een nieuw toneelstuk in juni en eveneens ook voor de Gentse Feesten.

16 en 17 juni brengen ze het "Moord diner" een toneelstuk dat zich afspeelt terwijl het publiek geniet van een uitgebreid 4 gangen etentje.

Iemand in de zaal wordt vermoord en het publiek zal tijdens het diner zelf de dader kunnen ontmaskeren.

En een maand later tijdens de Gentse Feesten brengen ze niks minder dan de Kolderbrigade weer tot leven.

De legendarische serie waarin Gaston en Leo tesamen met Romain Deconinck en Yvonne Delcour de beruchte brigade Kolder vormden.

Een aanrader van formaat dus voor wie de komende Gentse Feesten zijn feesten een Gentse toets wil geven

Alle info over de komende evenementen van het Stroppentheater en Cabaretgezelschap Gentse Leute vind je op de website van de twee gezelschappen klik hier en klik hier 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio