Extra voorstelling in september

Stroppentheater zit met een moord

Het Stroppentheater bracht het voorbije weekend het stuk Mûûrd Diner in zaal Kring Heilig Hart. Patrick Wolters, de man achter het gezelschap, wilde met dit stuk eens iets anders proberen dan gewoon maar toneel brengen. Het publiek zit niet in een gewone toneelzaal maar zit aan tafeltjes en geniet van een viergangenmenu.Tussen de gangen door wordt toneel gespeeld. Er is ook interactie met het publiek en de toeschouwers moeten ook mee uitzoeken wie de dader van de moord is. Want er wordt een moord gepleegd in het stuk.

Tijdens het stuk worden verborgen tips gegeven naar wie de dader of de daders van de moord kunnen zijn.Tegen het einde aan, ergens tijdens de dessert en de koffie komen de acteurs rond in de zaal om met het publiek van gedachten te wisselen en mag het publiek op een kaartje zijn verdachte aangeven. Uit alle goede speurders worden dan 3 winnaars gekozen van wie de eerste zijn toegangssticket tot het etentje en toneel terugbetaald krijgt.

Het was de eerste keer dat het Stroppentheater dit concept uitprobeerde en het viel bij het publiek alvast in de smaak. Zelfs in die mate dat het gezelschap meteen besloot  om een extra datum toe te voegen en wel op zondag 3 september.

Tickets zijn te verkrijgen via 0495 89 37 91

Kaarten kosten  29.99 euro

Locatie is Kring Heilig Hart in St Amandsberg.

Alle info op de facebook van Het Stroppentheater  waar je ook alle nodige info vindt over hun Gentse Feestenproductie De Kolderbrigade

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio