Fin Des Bains-gekte barst opnieuw los

Organisatoren Tim Blomme en Tom Cocle presenteren de affiche voor dit jaar. Foto: jve

Blankenberge - Zo'n duizendtal feestneuzen maken zich op voor Fin Des Bains, het jaarlijkse afsluitende reddersbal op vrijdag 22 september in de Pier van Blankenberge. Met een heuse officiële pre-party aan de jachthaven, enkele klinkende namen achter de draaitafels en verschillende gratis gadgets belooft het feest opnieuw een voltreffer te worden.


Met gratis gadgets, livemuziek en WLC ft. Mona Lee, Crazy Sir G en Disc'o achter de draaitafels belooft Fin Des Bains opnieuw een spetterend feest te worden. Organisator Tom Cocle is blij dat, na eerdere twijfels of het feest wel kon doorgaan door de beslommering rond de Pier, de gekte rond het feest opnieuw helemaal losbarst. "Uiteindelijk is alles redelijk positief uitgedraaid, want er werd natuurlijk heel wat over het feest gesproken. De reacties zijn enkel positief dus we zien het volledig zitten", zegt Cocle. Bezoekers die voor middernacht aanwezig zijn, worden aan de deur meteen getrakteerd op een Jägermeister.

"Verder worden er ook gadgets zoals glowsticks en zonnebrillen uitgedeeld. Fin Des Bains bouwde ondertussen een heuse reputatie op. Mensen van over de hele kust zakken vrijdag af naar de Pier", gaat Cocle verder. Zo'n vijftigtal medewerkers moeten alles in goede banen leiden. Er wordt een officiële pre-party voorzien in café Local B (Franchommelaan 106) waar flessen cava verkocht worden aan de democratische prijs van 15 euro. Tickets zijn nog steeds te koop in Local B, Olympia Fitness en The Breeze.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio