Gensche Showbis doet cabaret herleven

In de zaal van Kring Heilig Hart bracht het cabaretgezelschap Gensche Showbis de revue “Jukebox”. Het is nog maar de tweede keer dat het gezelschap waarvan Domi Claerhout de bezieler is een revue brengt. Claerhout heeft een groot hart voor het cabaret en hij is lid van toneelgezelschap Het Stroppentheater en cabaretgezelschap Gentse Leute, maar hij wil toch zijn eigen stempel drukken op de Gentse amusementswereld. Aan de reacties en de vele felicitaties die hij na afloop kreeg lijkt hij daar met zijn tweede productie alvast in geslaagd. Op een paar stoelen na was de zaal ook uitverkocht.

Op het podium kreeg Domi hulp van zijn collega’s van het Stroppentheater en cabaret De Gentse Leute evenals van Magical Michael en zanger Freddy Vereecke.
En die laatste bracht tussen de acts en sketches door eigen geschreven Gentse liedjes op bestaande melodieen.
Zonde dat de revue maar één keer gespeeld wordt. Maar een aantal van de acteurs zijn wel actief in andere producties waarmee ze in de zaal van de Kring Heilig Hart staan.


 
 
Vrijdag 13 oktober om 20.00h filmvoorstelling van de film van Michael van Weerst “De Strop van Gent 2” 
 
Zaterdag 14 oktober 19.00h  Gentse Bingo Avond
 
Zaterdag 4 november 15.00h  Familiespektakel Magic Michael en de Gekke Professor 

Zaterdag 11 november tot en met maandag 27 november Stroppentheater brengt het stuk "in't Heilig Luizeke" een stuk van Romain Deconinck

Zondag 3 december Café Chantant met de Foefelateurs en de komst van Sinterklaas ( Patrick Wolters) en Zwarte Piet ( Chico)  

Zaterdag 9 en zondag 10 december Optreden Les Folles de Gand met verassingsact van Cabaret Gentse Leute

31 december vanaf 19.00h Oudejaarsdiner met optredens van Cabaret Gentse Leute,Kurt Lottegiers en travestiegezelschap The Fancy Sisters.

Locatie :

Kring Heilig Hart 

Heilig Hartplein 2

St Amandsberg

Reservatie via 0478 45 35 92

chico@pandora.be 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio