Zoals de titel al laat vermoeden gaat het hier om een Gentse film en dan nog met acteurs uit de Gentse amusementswereld. Een film die het met zeer, zeer beperkte middelen moest stellen, maar wel kon rekenen op heel veel enthousiasme van de makers.

Michael is hiermee niet aan zijn proefstuk toe want eerder maakte hij al een film, maar dat verliep toen met nogal wat technische problemen, vooral  klankproblemen waardoor de film na de premièrevoorstelling nog nauwelijks vertoond werd. Maar deze keer werd er met beter materiaal gewerkt.

Onder de Gentse acteurs die meespelen zitten onder andere Ken van Acker (mister Gent 2017) ,Noel Fack , Wesley Bosmans, zanger Glenn Thienpond en de regisseur zelf Michael van Weerst. Bert Lenny componeerde de muziek. 

De film gaat over een moord die aanvankelijk als zelfmoord gezien werd. Wie de film nog wil zien moet ofwel de Facebookpagina De Strop van Gent 2 in de gaten houden, waar eventuele vertoningsdata zullen gemeld worden. De film kan ook voor 10 euro op DVD aangeschaft worden.

Alle info de facebookpagina De Strop Van Gent 2, waar ook de trailer kan bekeken worden.


 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio