Zoals de titel van het stuk al laat vermoeden speelt het zich af in een hotel en loopt niet alles zoals het zou moeten lopen.
Plaats van het gebeuren is het Albert 1 Hotel in hartje Brussel waar Jos de Bock die werkzaam is in het parlement samen met zijn vrouw Nicole een kamer heeft geboekt. Maar Jos heeft andere plannen dan rustig genieten met zijn vrouw.
Hij houdt er een romance op na met één van zijn secretaressen en vroeg daarom aan zijn kabinetschef Rik De Neucker om in hetzelfde hotel onder de naam van zijn kabinetschef een tweede suite te huren.  Dan kan hij daar ongestoord samen zijn met zijn secretaresse op het moment dat zijn eigen vrouw naar een stuk in de opera gaat kijken.


Maar dan gebeurt natuurlijk het onvermijdelijke en komt Nicole onverwacht vroeger terug van de opera.
En dat is nog maar het begin van alle problemen. Neem daarbij dan nog de zes deuren die het decor heeft en we zijn vertrokken voor een onvervalste deurenkomedie.

Oorspronkelijk geschreven door Ray Cooney werd het stuk voor Cie van de Leute bewerkt en geregiseerd door Wim De Puydt.
En wie de regisseur kent weet dat wat op de planken wordt gebracht steeds af is tot in de puntjes. Op en top Gents volkstoneel dat speelt op de plek waar het thuishoort. 

Met op de planken Betty Bouckaert ,Jan de Raedt, Vanessa Chauvin, Dirk Provyn, Carine De Clercq, Ronny Vermaerken, Wendy Antoine en Christian Bellecoste.


Hotel Miezeere. Nog de hele maand in de Minardschouwburg. Een aantal voorstellingen zijn al uitverkocht. Maar voor 18 van de 27 voorstellingen zijn er nog tickets. Reservatie via de site van de Minard.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio