Organisatoren van populair reddersbal gaan opnieuw voor totaalconcept

Fin des Bains pakt uit met 'Christmas edition'

Blankenberge - Voor de eerste keer organiseren de mensen achter Fin des Bains een kersteditie. Op 25 december gaat 'Fin des Bain Christmas edition' door in het Colisée van Blankenberge.


Het reddersbal, al enkele jaren het populairste feest in de badstad, staat gekend om zijn betaalbaar totaalconcept en prima ambiance. Die lijn willen organisatoren Tom Cocle, Tim Blomme en Koen Darras nu doortrekken. "We hadden deze kersteditie eigenlijk vastgelegd nadat er twijfel was omtrent het reddersbal in september door de perikelen rond de Pier", vertelt Cocle. "Het reddersbal ging alsnog door, maar ook dit feest wilden we niet afblazen. Door de sluiting van een aantal danscafés denken we dat er een markt is voor een kerstbal op 25 december."

'Fin des Bain Christmas' pakt uit met een spectaculaire lichtshow en enkele bekende namen achter de draaitafel. Dennis Cartier (Tomorrowland, Summerfestival), 2KG Hoofdvlees (Charlatan) en dj Disc'o zorgen voor de beste beats tot de vroege uurtjes. "We mikken op ongeveer 500 bezoekers, maar we hopen vooral dat iedereen opnieuw met een glimlach op het gezicht naar huis gaat. Dat is het belangrijkste", aldus Cocle. Kaarten kosten in voorverkoop 9 euro en zijn verkrijgbaar in café Local B en eetwinkel Meuninck. Bij de aankoop van vier tickets krijg je in beide zaken een gratis fles cava. 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio