Kelly en Domi blazen zaal SIVI nieuwe leven in

Zondagnamiddag vond in zaal kring SIVI in de Maisstraat een bingonamiddag plaats. Niets bijzonder, zou men kunnen zeggen, maar de zaal in de bloemekenswijk heeft sinds kort nieuwe uitbaters en die willen de zaal nieuw leven inblazen. De bingonamiddag was daar een aanzet toe, maar er komt meer. De nieuwe uitbaters Kelly en Domi hebben alvast al een countryevenement en een foute party op de agenda.

Zaal SIVI in de Maisstraat: jaren terug was het een levendige plek waar buurtbewoners en mensen van verder samenkwamen. Maar de laatste jaren zakte de zaal weg in een spiraal van vergetelheid. Tot de nieuwe uitbaters Kelly Brouwers en Domi Claerhoudt een paar maanden geleden de zaak overnamen.
Kelly en Domi willen de zaal op het niveau krijgen van vroeger en zelfs iets meer, en ze zijn bereid daar iets voor te doen. Vorige maand deed popkoning Jean-Pierre Maeren er al een try out van zijn nieuwe show, er was al een golden sixtiesavond en nu dus de bingonamiddag.

De 170 plekken voor de bingonamiddag waren dan ook op korte tijd allemaal bezet.
En wie bingo meteen associeert met oudere mensen heeft het fout voor, zo bleek zondag.

Kelly en Domi zijn van plan om ook de komende maanden een aantal activiteiten op hun agenda te zetten: zo staat er nog een live muziekavond op het programma, een country-evenement, een jaren 90 party en een foute party.


Alle evenementen zijn terug te vinden op de Facebookpagina van de Kring Sivi.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio