Als Bernard aan de eerste solden wil beginnen, is het voor hem erop of eronder. Hij heeft schulden bij de bank. De verkoop van zijn collectie slaapkleedjes ‘Marie Thumas’ en van zijn pronkstuk de ‘Petit Chouchou’ zullen hem redden van een dreigend faillissement. Of toch niet?
Bernard stoot onderweg tegen tal van obstakels: een hebberige concurrent, een dwarsliggende, puberende zoon een opdringerige bankier, moeilijke klanten, de pestkop uit het verleden, een onvindbaar kledingstuk van 50.000 euro… en of dat nog niet genoeg was, de steeds weer opduikende schoonmoeder ‘La Belle Mère’ in eigen persoon.
De Boetiek van Bernard is het toneel van komen en gaan van verscheidene kleurrijke personages. Overspel, eigenbelang, hebberigheid, uitdagingen en verleidingen. Met de nodige misverstanden.

Een deurenkomedie ten top, al zijn de deuren vervangen door pashokjes met gordijnen. Het stuk werd geschreven door Gerard Darier en voor het Lindecoulisken geregisseerd door Ludwig Ponnet.

Speeldata: 23, 24 en 25 februari en 2, 3, 4, 16,17,18,23 en 24 maart, in zaal Godelievekring, Sint-Godelievestraat 59, Wondelgem 

Tickets via de site van Uitbureau of op 09/233.77.88 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio