Nog twee voorstellingen in Gentbrugge op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart

Toneelgroep Margrietje speelt met de duiven

Toneelgroep Margrietje staat momenteel op de planken met Een Superduive. Het stuk is van de hand van Rony Van Den Bossche die niet aan zijn proefstuk toe is met het schrijven van stukken voor de toneelgroep. De regie liet Rony over aan Tony Aerssens. Maar de duiven vliegen, en dat is het belangrijkste.

Een Superduive gaat over duivenmelker André die wel met de duiven speelt maar nog nooit iets won. De verzorging van zijn duiven laat hij over aan zijn vriend Cyriel. Alles gaat rustig zijn gangetje tot er  op een dag een Chinees aanbelt die een duif wil kopen.
Welliswaar belde de Chinees aan de verkeerde deur aan want hij moest eigenlijk bij een naamgenoot zijn van André die wel veel succes heeft met zijn duiven. De man wil maar liefst 400.000 euro betalen voor een duif. Dat bedrag kan André niet aan zich laten voorbijgaan en hij laat de Chinees geloven dat hij aan het juiste adres is.


Nu kan hij eindelijk zijn droom waarmaken en een mobilhome aanschaffen.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat hij er niet zo gemakkelijk mee wegkomt eens de Chinese koper te weten komt dat  hij bedot is.

Toneelgroep Magrietje speelt het stuk nog twee keer: vrijdag 2 maart en zaterdag 3 maart. De Vierde Zaal, Driebeekstraat 2, Gentbrugge 

Info en reservatie op 0479 41 21 91 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio