Alles is amazing bij 't Gents Cabaret

In zaal Seleskest ging het voorbije weekend de nieuwe show van ’t Gents Cabaret in première. Die show kreeg de titel Amazing mee. Een uitspraak die we hier vooral kennen van het personalityprogramma van Astrid Bryan/Coppens, maar bij 't Gents Cabaret verwijst Amazing naar het feit dat het gezelschap met deze nieuwe revue fier en onder de indruk is van de prestaties van iedereen die aan de show meewerkte.

Amazing dus. Een Engelstalige  titel voor een show waar de conversaties en sketchjes verder volledig in het Gents zijn.

De enige Engelstalige toets aan de revue is de muziek die Katy Satyn en Bjorn Ampe brengen tussen de sketchjes door en die krijgen daarbij de hulp van Dansstudio Jumelle om het revuegevoel compleet te maken.

Bjorn Ampe vervangt overigens zanger Christophe Coenegrachts die op de affiche staat maar vlak voor de première geveld werd door griep. 

Speciale gaste tijdens de show is Boopsie, bij velen vooral bekend tot vorig jaar als de enige echte vrouw van het travestiegezelschap Les Folles de Gand en een paar jaar terug nog als majorette te zien op de officiële affiche van de Gentse Feesten.

Met deze revue neemt Boopsie een nieuwe stap in haar carriere en gaat meteen ook een nieuwe uitdaging aan want terwijl het in de travestiewereld vooral om playback ging, gaat het bij het ’t Gents Cabaret volledig live.

Samen met Ronny Vermaerken,  de drijvende kracht achter ’t Gents Cabaret zingt Boopsie Goeiemorgen van Nicole en Hugo. En ook tijdens de sketchjes met onder anderen An Fleur en Jan de Raedt brengt Boopsie het er goed van af.

 

Amazing speelt nog op zaterdag 17 maart (20 uur) en zondag 18 maart (15 uur) in zaal Seleskest.

Er kan ook al gereserveerd worden voor de productie tijdens de komende Gentse Feesten. Die krijgt als titel Manjefiek mee. Reservatie op 0472 29 30 87

Tickets kosten 18 euro. Centrum Seleskest, Sint Salvatorstraat 38, Gent

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio