't Es gefliekt bij Theater Maskee

Met 't Es Gefliekt zit Theater Maskee al aan de 52ste productie toe en uit de première bleek dat het ook deze keer gaat om een stuk met de nodige intriges en verwarringen en geestige toestanden. Maskee brengt een Gentse versie van het stuk van schrijver Henk Debal, en dat Gents slaat niet enkel op het dialect waarin gespeeld wordt. In een regie van Wim De Puydt wordt er ook al eens verwezen naar Gentse toestanden. Maskee speelt 't Es Gefliekt nog 7 keer. Voor de slotvoorstelling van maandag 23 april mag De Gentenaar vijf duotickets weggeven.

't Es Gefliekt vertelt het verhaal van commisaris Flick die zijn laatste  werkdag doorbrengt op zijn huidig kantoor. Vlak voor zijn overplaatsing naar een andere politiezone hoopt hij er een wel heel rustige dag van te maken. Maar een en ander loopt geheel anders af dan verwacht: niet alleen blijkt zijn poetsvrouw een relatie te hebben met een gangster, maar op één en dezelfde dag worden ook nog eens een aantal wereldberoemde vedetten die in zijn politiezone verblijven, opgepakt en opgesloten. En de chaos wordt nog groter als blijkt dat een Nederlandse dame die in de cel is geraakt, de echtgenote blijkt te zijn van een heel vooraanstaand persoon. Verwarring en complicaties troef dus en die complicaties volgen elkaar zo snel op dat  noch de acteurs, noch het publiek de tijd krijgt om op adem te komen.

Theater Maskee. 't Es Gefliekt. Centrum Seleskest 38, Gent.

Nog op vrijdag 20 en 27 april om 20 u, zaterdag 21 en 28 april om 20 u, zondag 22 april om 15 u, en maandag 
16 en 23 april om 20 u. Reserveren via Uitbureau. of via 09 233 77 88 

Alle info op de site van het gezelschap 

De Gentenaar mag van Theater Maskee 5 duotickets weggeven voor de slotvoorstelling van maandag 23 april. Wie zijn kans wil wagen kan een mailtje sturen naar info@theatermaskee.be . Om kans te maken moet u wel de naam van de regisseur van het stuk mailen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio