Een kreet in de nacht bij Koeke-Tien

Het jongerengezelschap Koeke-Tien uit Mariakerke ging vrijdag in première met het stuk Kreet in de Nacht van schrijver Luc van Balberghe. Een stuk waarin een zeer gehate dorpsgenoot een dodelijke val zijn paard maakt, op het moment dat er zich een schrijver en twee zussen een gastenkamer in een pensionnetje in het dorp betrekken. En gaat het wel om een ongeval, of gaat het hier om een moord? En zit de moordenaar misschien in de zaal?

Voldoende vraagtekens, en keuze te over wat potentiële daders betreft, want zowat elk personage had nog wel een rekening te vereffenen met het slachtoffer. Misschien zit de moordenaar gewoon mee in de zaal? Vlak voor het laatste bedrijf van het stuk krijgt het publiek een, aantal tips en hints aangereikt, zodat het publiek zelf de dader kan zoeken. Eén zekerheid: het is niet de butler die het gedaan heeft.

Koeke-Tien is een toneelgezelschap uit Mariakerke dat uitsluitend uit jongeren bestaat. Het gezelschap is opgedeeld in verschillende leeftijdcategoriën: Koeke-2, Koeke-3, Koeke-4 en Koeke-5 en sinds kort Koeke-+. 

Alle info over de werking van Koeke-Tien is te vinden op hun site.

Kreet in de nacht speelt nog op  27 en 28 april  om 20 uur in het CJK, Kasteel Claeys-Boúúaert , Kasteeldreef 2, Mariakerke. Reservatie via de site van het gezelschap 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio