Mariakerke heeft met Zomerlief een eigen schlagerfestival

Met Zomerlief in Mariakerke is Gent vrijdagavond begonnen aan een lange reeks van buurtfeesten en wijkkermissen. Dat ze er met Zomerlief in Mariakerke, op het grote grasveld aan Claeys-Boüüaert iets van kennen, dat is al langer geweten. Akkoord, het echt grote schlagerfestival, dat vindt nog altijd in Hasselt plaats, maar Zomerlief zorgt er voor dat Gentenaars zo'n schlagerfestival in de eigen buurt kunnen meemaken. Het startschot klinkt nog na in de oren, maar de komende dagen komt er nog meer.

Kurt Burgelman, al langer niet enkel de man voor en achter Biezebaaze, kan twee lege stoelen ambiance doen maken, dus leek hij vrijdag de geschikte man om met Partie Party Zomerlief te openen. Hoe hij dat deed, blijkt uit de fotoreeks.

Nog tot en met maandag staan er tal van artiesten op het podium: zaterdag 21 april zijn dat Les Folles De Gand, Wim Soutaer en Steve Tielens. Zondag de charmantste aller charmezangers Frank Galan, maar ook Swoop, Lindsay, Jette Pallettie (feest in de tent!) en Get Ready.

Behalve optredens is er ook nog de rommelmarkt, springkastelen en kinderanimatie en kermistuigen.

Gedetailleerde info op de Facebookpagina van Zomerlief.


 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio