Cabaret is eenvoudig concept: muziek afwisselen met humor. Maar wat doe je als niet al de leden van het cabaretgezelschap goed kunnen zingen? Dan is het een goede zaak dat die leden dat zelf beseffen en in plaats van het publiek te teisteren met vals gezang, professionele hulp inschakelen.

Voor Zomer Ambiance koos Gentse Leute alvast voor zanger Kurt Lotigiers en die kreeg nog het gezelschap van Crystal-Lynn en Kim Dejonghe. Zomer Ambiance. Een welgemikte titel, want het was ook warm. Zo warm, dat een aantal mensen die wel een plaats hadden gereserveerd, hun stoeltje onbezet lieten en kozen voor een terras of een waterplas. De artiesten op het podium vonden dat de afwezigen ongelijk hadden, en het publiek ook: dat bleek uit de staande ovatie na de show.

Zomer Ambiance was een eenmalige productie, want het gezelschap is nog met andere zaken bezig: tijdens de Gentse Feesten brengt Gentse Leute opnieuw twee afleveringen van de Kolderbrigade, en op 15, 16 en 17 juni is er nog het theaterstuk Het Moorddiner: een stuk waarbij er op het podium iemand vermoord wordt terwijl het publiek in de zaal zit te eten.Het publiek mag dan ook de dader ontmaskeren achteraf. 

Reservatie voor Moorddiner op 0495 89 37 91 
Reservatie voor De Kolderbrigade op 0478 45 35 92 
Beide evenementen vinden plaats in de Kring Heilig Hart in Sint-Amandsberg.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio