Gers Pardoel zet afgesloten Sint-Baafs in het licht

De organisatie achter de concerten op het Sint-Baafsplein mocht maandagnacht voor de eerste keer het bordje VOLZET bovenhalen en het plein afsluiten. Daar was één man verantwoordelijk voor: de Nederlandse zanger uit Nijmegen Gers Pardoel. Een vol plein dat zonder problemen de hits Bagagedrager, Ik neem je mee ,Louise en zoveel andere hits luidkeels meezong.

Ook de versies van de liedjes die Gers bracht in het VTM-programma Liefde Voor Muziek passeerden de revue. En het publiek bleef maar uit de bol gaan bij elk liedje dat Gers bracht.

Aan energie alvast geen gebrek bij Gers die constant van links naar rechts op het podium flaneerde en verschillende keren vooraan op het podium op de geluidsboxen ging staan, heel dicht bij zijn publiek. Een publiek waarvan hij duidelijk onder de indruk was. 

Toen hij op een bepaald moment vroeg om lichtjes van de gsms aan te steken baadde het Sint-Baafsplein van voor tot achter in een zee van lichtjes. Gent en het Sint-Baafsplein zullen dit concert nog lang onthouden.

Vanavond dinsdag maakt Sint-Baafs zich op voor zus en broef Lindsay & Christoff. Aanvang om 23 uur. Om 21 uur is er een hommage aan Claude François.

 

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio