Theaterervaring is niet vereist om aan te sluiten bij Koeke-10, en de jeugdvereniging gaat er prat op dat alles spelenderwijs aangeleerd wordt. Koeke-10 heeft ondertussen een danige bekendheid en succes dat er nu al vijf leeftijdscategorieën zijn: Koeke-2 neemt de kinderen van 6 tot 8 onder de vleugels, Koeke-3 vanaf 9 tot 13 jaar, Koeke-4 de tieners van 14 tot 15, Koeke-5 de 16 plussers en tenslotte Koeke-+ al de jongeren die de vorige groepen doorlopen hebben en nog geen afscheid kunnen nemen van het gezelschap.

De vereniging slaagt er al in om elk jaar een theaterfestival te organiseren. Het voorbije weekend werd volgespeeld door de vier groepen met de jongste kinderen. Het festival zelf heeft plaats in zaal De Zulle (aan zwembad Neptunus), de repetities vinden plaats in de school Visitatie in Mariakerke.

Ook volgend weekend brengt Koeke-10 nog een aantal voorstellingen:
Vrijdag 9 november om 19u30 spelen Koeke-3 en 5
Zaterdag 10 november om 9u30  speelt de kleinste groep Koeke-2 een ontbijtvoorstelling, en diezelfde dag spelen Koeke-4 en 5 om 19u30.
Reservatie kan via de site van het gezelschap . 
De speellocatie is zaal De Zulle in Wondelgem.  Door de wegenwerken in Wondelgem is De Zulle makkelijkst te bereiken langs de Vroonstallestraat en de Liefkenstraat en vandaar de omleidingsborden ZWEMBAD volgen .


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio