Dansen is onze regel wel, zo vinden ze in zaal Sivi

In zaal Sivi in de Maisstraat kregen ze zaterdagavond het bezoek van The Texas Rebels, Misty Moon en The Horse Dancers. Die kwamen zich uitleven op live gespeelde muziek van West Jones (uit Gent overigens), Carin Care en Tim Nash. En als we ook nog meegeven dat marshalls en sheriffs een oogje in het zeil hielden, dan wordt een en ander duidelijk: country is in the house!

Het was al de tweede editie van I Love Countrymusic, daar in zaal Sivi en de uitbater, die opgevangen had dat er wel belangstelling was voor dit soort evenementen, mocht het bordje VOLZET aan de deur hangen. 

Ook voor wie niet door de microbe van het linedansen gebeten is, blijft het toch een plezier om naar te kijken. Terwijl het op andere dansfeesten uren kan duren eer iemand zich op de dansvloer waagt, is het op zo'n country-avond meteen prijs. Iedereen netjes op een rij, in aangepaste outfit, en dansen maar. In de politiek heeft men het voortdurend over 'verbinden', welnu, op zo'n evenement is het de passie voor die bepaalde muziek en leefwereld die de mensen verbindt. De marshalls en de sherrifs die zelf niet meedansen maar ook in aangepaste outfit toezien hebben overigens niet echt werk: alles verloopt er zeer gemoedelijk. En de uitbater van zaal Sivi, die weet het nu al: er komt een derde editie.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio