Theater Maskee brengt Mamma Mia, maar niet van Abba

Theater Maskee ging vrijdag in première met het stuk Mamma Mia. Maurice De Grauwe regisseerde voor Maskee het stuk dat oorspronkelijk door Peter Van den Bijllaardt werd geschreven. Mamma Mia vertelt het verhaal van Erwin die uitkijkt naar een promotie op het werk. Tot zijn manager hem vraagt om een weekend lang de zoon van de grote baas uit Napoli in huis te nemen en die een leuk weekend te bezorgen.


Italianen hebben een reputatie als het over vrouwen gaat, en Erwin wil zijn vrouw beschermen tegen de mogelijke avances van de Italiaan. Zijn buurman Boris komt  op de proppen met het plan om Erwin’s vrouw met een smoes het huis uit te krijgen en in de plaats een call girl in te huren. Zoals het in komische toneelstukken wel meer het geval is, is dat plannetje enkel op papier een succes en loopt in de praktijk alles in het honderd. Waardoor het publiek de ene lachwekkende complicatie na de andere geserveerd krijgt.


 
Mamma Mia, door Theater Maskee. Centrum Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38, Gent.

Nog op 12, 16, 17, 19, 23 en 24 november om 20 uur en op 18 november (uitverkocht) om 15 uur.
Reservatie via uitbureau op 09.233.77.88 of via de site van uitbureau 
 

Wij mogen 5 keer 2 tickets weggeven voor de voorstelling van Maandag 19 november om 20 uur.
Wie zijn kans wil wagen moet enkel een antwoord geven op de vraag “Wat was de naam van de vorige productie van Theater Maskee?". 
En dat doormailen naar info@theatermaskee.be
Antwoord is terug vinden op de site van het gezelschap 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio