Miss Chatteloe is 13 en brengt haar verhaal

Met veel muziek en veel pracht en praal bracht Miss Chatteloe in het ontmoetingscentrum Oostakker zaterdag haar nieuwe show die ze eenvoudigweg de naam "Mijn verhaal" meegaf. Een verhaal dat zich afspeelt in de wereld van de travestie, waarin ze, met de nodige ups en downs, nu al 13 jaar actief is, en een verhaal dat haar momenteel de titel van Miss Travestie Antwerpen opleverde. En dat voor iemand die 'van de parking' komt, zoals ze in Antwerpen over de rest van het land spreken.

Ups, zoals de titel van Miss Travestie Antwerpen, downs ook, zoals de inbraak in haar auto waardoor ze voor een paar duizend euro showkledij kwijtspeelde. Maar de grootste klap kreeg Miss Chatteloe te verwerken op 13 november 2017, toen  zanger/entertainer Nico Lenny op 32 jarige leeftijd overleed. Miss Chatteloe deelde vaak met Nico het podia en ze beschouwde Nico als een ware showpartner.

Even dacht Chatteloe in die moeilijke periode aan stoppen maar ze besliste om verder te doen. De show van afgelopen weekend was in die zin een statement. Miss Chatteloe bracht op het einde van haar show een pakkend eerbetoon aan Nico Lenny. Liesje, het dochtertje van Nico Lenny, stond die avond voor het eerst op een podium voor het publiek. Vanop een grote foto keek Nico Lenny mee.


Naast Liesje stondeb verder  ook nog het Showballet B-Style op het podium samen met Miss Stephany, Sammy Joe, Vanessa van Cartier, buikspreker Steven, Dimitri Vantomme.

Miss Chatteloe kondigde aan dat ze in haar hoofd al bezig is met een show voor volgend jaar en dat ze na enkele jaren afwezigheid in 2019 opnieuw op de Gentse Feesten zal staan: ze zal meewerken aan de shows van de Dreidekkers van Noël Fack.


 
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio