Twee op twee voor café Local B, dat komende maanden nog vernieuwd wordt

"Rechtstreekse appreciatie van klanten en vrienden doet deugd"

"Rechtstreekse appreciatie van klanten en vrienden doet deugd"

Foto: jve

Blankenberge - Het feest in Local B gaat onverminderd voort. Nog geen twee jaar na de opening werd de zaak al twee keer uitgeroepen tot beste café van Blankenberge. Niet alleen door de prima service, maar ook dankzij indrukwekkende themafeestjes en interactie op sociale media.

Twee op twee voor café Local B in de Franchommelaan. Uitbaters Guyllian Beschuyt en Ela Van Driessche startten pas in 2017, maar worden nu al voor het tweede jaar op rij het beste café van Blankenberge. "Dit doet deugd, vooral omdat de appreciatie rechtstreeks van onze klanten en vrienden komt. Dat wil zeggen dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt en de mensen tevreden zijn. We hebben een groot verrassingsfeest beloofd als we zouden winnen, dus belofte maakt schuld", vertellen ze. 

Local B lijkt de perfecte mix van een gezellige dagzaak en een bruisende nachtzaak. Vooral aan dat laatste is nood aan Blankenberge, waar het uitgaansleven al even uitdooft. Beschuyt en Van Driessche spelen gretig in op die vraag met op tijd en stond een stevig feestje. Die zijn ondertussen berucht binnen en buiten de badstad. "Meestal draaien onze feestjes rond een thema waar we redelijk wat moeite insteken. We versieren ons café dan tot in de puntjes volgens het thema. Zo was er dit najaar al een Oktoberfest, een space-feest en nu vrijdag draait het thema rond superhelden. We laten onze klanten via Instagram en Facebook ook stemmen op promoties en andere ideeën. Zo houden we iedereen betrokken."

Ook de eindejaarsperiode is veelbelovend. "Ons terras wordt weer omgetoverd tot een echte chalet waar men kan 'nagelen' en genieten van warme winterse drankjes. Op oudejaarsavond geven we een groot feest zonder inkom. Vorig jaar bleek dat een schot in de roos." De komende maanden worden ook het terras en het interieur nog vernieuwd. "We gaan de zaak wat ruimer maken en het terras wordt volledig heraangelegd." Het feest gaat dus nog eventjes door in populairste zaak van Blankenberge. "We willen iedereen alvast bedanken voor het vertrouwen en de leuke tijden die er waren en nog komen. Hopelijk kunnen we zo nog vele jaren door."

Facebook: Local B. Instagram: @_local_b_
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio