Lindecoulisken gooit 15 keer lingerie door het raam

Toneelgezelschap het Lindecoulisken staat de komende weken maar lieft 15 keer op de planken met 'Neu nie loetse' . Een stuk dat zich afspeelt in een winkel van bontmantels, waar minnaressen en een schaars geklede secretaresse in voorkomen, en zeer veel misverstanden. De opbrengst van één van de 15 voorstellingen gaat naar twee goede doelen: de MSliga en Voedselbank Bloemekenswijk. Nog tot 23 maart in zaal Sint Godelieve in Wondelgem.

Neu nie Loetse speelt zich af in de bontmantelwinkel 'De Bie,De Bie en van Molle' waar Gilbert een bontmantel zou willen cadeau doen aan zijn minnares. Maar Gilbert is niet de enige: ook de wettelijke man van die minnares liet zijn oog liet vallen  op uitgerekend dezelfde bontjas . Goed geraden: van dan af loopt er een en ander verkeerd.
Maar daar stopt het niet met de misverstanden:  ook nog de vrouw van Gilbert, die eigenlijk op vakantie moest zijn, komt plots thuis waardoor Gilbert echt wel in de problemen komt. Tel daar nog bij dat er af en toe een schaarsgeklede secretaresse haar intrede doet en er om de haverklap een portier aan de telefoon hangt die klaagt over door het raam gegooide vrouwenkleren en lingerie, dan weet je dat alles volledig in de soep draait. Een ramp voor Gilbert maar voor het publiek in de zaal een verhaal om van te smullen.
Nog tot 23 maart  in zaal Sint-Godelieve, ook bekend als de showtempel van Wondelgem.
Info en reservatie via uitbureau.

 


 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio