Voor 't Gents Cabaret zijn het al Gentse Feesten, maar dan in Las Vegas

In zaal Seleskest in de SInt Salvatorstraat ging 't Gents Cabaret in première met hun nieuwe show Las Vegas. Gents Cabaret, volgens de gekende formule: een mengeling van muziek, showballet en sketches en zoals de naam van de groep duidelijk maakt worden die sketches gespeeld in het Gents dialect.

Centrale man in 't Gents cabaret is Ronny Vermaerken. Gewoonlijk heeft die Jan de Raedt als sidekick naast hem, maar dat was deze keer anders: Jan brak een voet en kon er dus niet bij zijn.  Dirk Provyn nam zijn plaats in voor deze show. Tegenover die twee mannen staat Wendy Antoine voor de vrouwelijke touch in de sketches.
Paul Bruna en Petra verzorgen samen met het showballet Jumelle het muzikale aspect en de glitter en de glamour van de show. Resultaat: voor 't Gents Cabaret zijn het in zaal Seleskest al Gentse Feesten in de maand maart, maar dan in Las Vegas.

Gents Cabaret speelt nog op  zaterdag 23 maart om 20 u en zondag 24 maart om 15 u in zaal Centrum Seleskest, Sint Salvatorstraat 38 in Gent. Reservatie op het nummer 0472-29.30.87 of via tgentscabaret@hotmail.com

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio