Koeke-tien is op weg naar de hemel

Koeke-tien, de jongerentoneelvereniging uit Mariakerke, ging vrijdag in première met het stuk "In de hemel is het schoon". Ze brengen het verhaal van een groep toeristen die met een bus op weg zijn naar Zuid-Frankrijk en een heel rare ervaring hebben als ze aan de balie van hun hotel aankomen.

Dat is toch wat ze aanvankelijk denken, want al snel blijkt dat hun bus onderweg een zwaar ongeval had en dat op één persoon na niemand het ongeval overleefde. De groep komt dus niet aan bij de balie van een hotel, maar aan die van de hemel. En daar blijkt al snel dat ze niet zomaar allemaal meteen in de hemel worden toegelaten. De groep moet eerst in een wachtkamer met twee uitgangen: één met een trap met meer dan 700 treden naar de hemel, een tweede met een lift richting hel.

Koeke-tien speelt 'In de hemel is het schoon' nog op zaterdag 11 en zondag 12 mei om 20 u in kasteel Claeys Bouüaert, maar beide voorstellingen zijn uitverkocht. Er is een extra voorstelling gepland op zondag 12 mei om 15 u. Alle info en reservatie op de site van het gezelschap. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio