De Kloaverkes brengen  leuke komische toestanden overgoten met een Gentse saus. Een echte Gentse productie dus, waarvan in aanloop naar de Feesten herhaaldelijk gezegd werd, dat die zeker niet mogen verdwijnen. De Kloaverkes, dat is een mix van zelf geschreven sketches, afgewisseld met muziek.

Special guest is dit jaar zangeres Peggy V. en Marco's Orkest. Marco's orkest, dat is vader en zoon die zorgen voor de muzikale intermezzo's tussen de verschillende sketches.

.En het moet gezegd: een dik applaus, niet alleen voor de artiesten, maar ook voor een hoofdrolspeler die niet op de affiche vermeld staat: de zaal! Wij hadden gedacht dat we er zouden wegsmelten, maar moesten onze extra voorraad zakdoeken om het zweet van het voorhoofd te wrijven niet boven halen. Kloaver Viere speelt in de zaal van het scholencomplex Spectrum (de vroegere VIPschool), en de temperaturen waren er best draaglijk. De organisatoren hadden ook gezorgd voor extra verkoeling met ventilatiesystemen.

 

Kloaver Viere. We zijn weere van corvée. Nog voorstellingen op 24, 26 en 27 juli om 19.30 u en donderdag 25 juli om 14.30 u. Reservatie op 09.236.18.48 en 09.226.19.24. Of aan de kassa ter plaatse 
Locatie is Het Spectrum (voormalige Vip School) aan de Martelaarslaan 13 in Gent 

Alle info op de site van het gezelschap  www.kloaverviere.com

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio