Magic Michael en Lieven Debrauwer maken goochelshow over goed en kwaad

Michael Van Weerst, beter bekend als Magic Michael, speelde zaterdag in zaal Sivi in de Maisstraat twee voorstellingen van ondertussen al zijn vierde goochelshow. Twee voorstellingen, omdat de eerste voorstelling al heel snel uitverkocht bleek. Magic Michael bouwt rond zijn goochelshow elk jaar een verhaal met een rode draad, en dit keer ging dat onder meer over pesten.

Michael trekt met zijn Picollo en zijn assistente Marjolein naar een goochelwedstrijd en het trio komt daar in aanraking met deelnemer Jack, die op een slinkse manier probeert om het kampioenschap te winnen. De rol van Jack wordt vertolkt door cineast Lieven Debrauwer. Even ziet het er naar uit dat Jack zijn slag zal thuis halen, maar uiteraard winnen op het einde toch 'de goede'.

Noel fack zorgde voor de muzikale omlijsting 

Van de goochelshow komen er voorlopig niet echt nog bijkomende voorstellingen, maar Magic Michael en zijn crew spelen op 28 en 29 december op de thuislocatie in de Moriaanstraat in Ledeberg met Het geheim van de speelgoedkast alvast een nieuw verhaal. Het gezelschap laat alvastook al zaterdag 31 oktober 2020 in de agenda noteren, want dan is er de nieuwe, vijfde grote show. Een acteur uit de jeugdserie Amika is dan gastacteur. Die show speelt dan in de grote theaterzaal van de Kring Heilig-Hart. Daar organiseert het gezelschap tijdens de paasperiode overigens ook nog een paaseierenzoektocht. Wie op de hoogte wil blijven van de verdere projecten en shows van Magic Michael en Picollo: klik hier voor de website van het gezelschap.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio