De verhaallijn van Horrorscoop speelt zich af  bij een begrafenisondernemer. Magda gelooft nogal straf in horoscopen en aanverwanten, tot grote wanhoop van haar man Bob. Die is het spiritisme danig beu en hij schakelt zijn vriend begrafenisondernemer Jef Kerkhofs in.

Bob vat het plan op om zijn vrouw de stuipen op het lijf te jagen en haar zo te laten inzien dat al haar paranormale bezigheden maar onzin zijn. Begrafenisondernemer Jef ziet dat plan minder zitten maar gaat mee in het plan omdat hij zijn vriend toch wil helpen. Natuurlijk loopt niet alles zoals gepland en al zeker niet als op datzelfde moment ook een inspecteur het uitvaartcentrum komt controleren.

Van de "horror" in de titel van Horrorscoop is gelukkig weinig te merken en van de "dodelijke komedie" haalt komedie meer dan de bovenhand. 't Lindeoulisken, dat al actief is sinds 1987, zet met deze vertoning opnieuw een geslaagd komisch stuk op de planken.

't Lindecoulisken speelt Horrorscoop in totaal 16 keer tot 15 maart in zaal Godelievekring in de Sint- Godelievestraat 59 in Wondelgem. Reservatie en alle info op de site van het gezelschap  

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio