Gentse Danity Grace is eerste eredame op Miss der Missen van Miss Travestie België

Gentenaar Robin Duhau, die in 2014 met zijn/haar alter ego Danity Grace verkozen werd tot Miss Tavestie België, werd zaterdag in zaal Mantovani in Oudenaarde eerste eredame in de verkiezing Miss der Missen. Zeven winnaars die één van de tien vorige edities van Miss Travestie België wonnen, namen er aan deel.


De verkiezing van Miss Travestie België, die georganiseerd wordt door Miss Michelle van Les Folles de Gand en Dille, de moeder van de Gentse travesties. is ondertussen aan haar 20ste editie toe. Ook tien jaar geleden, bij het tienjarig bestaan, werd al zo'n Miss der Missen verkozen.

 Deze keer was het Miss Stephany die het kroontje van Miss Der Missen 2020 op het hoofd mocht zetten. Ze won ook de publieksprijs.

Robin Dubau, die in 2014 met zijn alter ego Danity Grace gekroond werd tot Miss Travestie België, werd deze keer eerste eredame. Het was een strijd tussen deelnemers die eerder al eens wonnen, en hun ervaring en eerzucht zorgde dan ook voor de beste kostuums, de beste muziek en de beste danspasjes. Geen makkelijke klus voor de jury, waarin ook Belle Perez, Carine Stevens en Dany Boa zetelden. Belle Perez verving Henny Huisman die een dag voor de verkiezing afbelde wegens ziekte.

Danity Grace dus eerste eredame, Iluna Lee tweede eredame. Volgend jaar is er opnieuw een 'gewone' Miss Travestie België verkiezing en de organisatie komt op 13 november van dit jaar nog met een nieuwe formulie: Miss Travestie België Senior, een verkiezing voor 45-plussers.

Meer info over Miss Belgie Travestie op de site van de organisatie 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio