Twee ambassadeurs van de Gensche Leute dragen show

FOTO. Komieken Nest blijft op Seleskest

Christian Bellecoste, Ambassadeur van de Gensche Leute 2012, staat tijdens de Gentse Fiesteshow Den Komieke Nest blijft op ’t Seleskest op het podium van Centrum Seleskest. Hij is voldoende hersteld van een zware rugoperatie en kan opnieuw “van zijn latte geven”. Samen met Patrick Van Damme (Ambassadeur van de Gensche Leute 2011), Sabine Hoekman, Inge Vandeleene en Rony Van den Bossche zetten ze allerlei hilarische typetjes neer.

 Het koddige duo Pat & Dave brengt korte interactieve en grappige behendigheidsacts, overgoten met een Gents sausje.

Ritchie Paris zingt, als “chanteur-charmeur”, onvergetelijke en meeslepende deuntjes, maar laat zich ook van een verrassende kant zien. Het live-orkest van Ronny Marino en Rudy Callewaert zorgen voor muzikale ondersteuning. Patrick Van Damme tekent voor samenstelling en regie.
 
Alle medewerkers trekken bij deze productie opnieuw volop de kaart van de humor en ze geven daarbij de Gentse taal terecht een prominente rol. Het podium wordt enkel bevolkt met artiesten uit het Gentse, die hun beste beentje voorzetten. 
 
Den Komieken Nest blijft op 't Seleskest. Van zondag 15 juli tot en met zondag 22 juli. Inkom 13 euro. Reserveren via 0479 06 51 27 en via gentsefeestenseleskest@skynet.be
Op zondag, dinsdag, vrijdag om 15 uur, op maandg, woensdag, donderdag en zaterdag om 19u30.
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio