Belgium Pier virtueel bezoeken

Belgium Pier virtueel bezoeken

Foto: Poppr

Blankenberge - De Blankenbergse pier blaast dit jaar 80 kaarsjes uit en zwaait haar deuren virtueel open voor het grote publiek. Iedereen ter wereld kan de Belgium Pier vanaf heden virtueel bezoeken vanaf zijn computer, tablet of smartphone. Poppr, een Gentse start-up stond in voor de ontwikkeling van de foto's.

Poppr verzorgde eerder al voor virtuele bezoeken in het VRT-gebouw, de verschillende locaties die deelnamen aan het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant, het Brugse Concertgebouw en circa 850 andere bedrijven.

Sinds enkele jaren is het mogelijk de Belgium Pier af te huren voor events. De verschillende zalen bieden een uniek zicht op zee. Poppr-fotograaf, Yvan Van Hoorickx kreeg de opdracht om de verschillende zalen zo goed mogelijk in beeld te brengen: 'We zorgden ervoor dat de verschillende opstellingen van de zalen met een simpele muisklik kunnen gewisseld worden. Al was het geen sinecure om de juiste shots op het juiste moment te nemen, al was de ronde vorm van het gebouw een voordeel. We konden gelukkig genieten van een uitermate prachtig voorjaar maar alle beelden konden we niet op een dag maken.'

Binnenkort zal de 360° tour te zien zijn op de nieuwe website van de pier en de website van de stad. De tour kun je wel al rechtstreeks hier bekijken.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio