Plaza derde keer op rij best geklede carnavalscafé

Plaza derde keer op rij best geklede carnavalscafé

Foto: jwi

Blankenberge - Carnavalsvereniging De Splenterbomme heeft Praatcafé Plaza op de Grote Markt verkozen tot best geklede carnavalscafé. Voor de derde keer op rij mochten uitbaters Chantal Degraeve en Luc Massez de prijs in ontvangst nemen. De groep reikt de trofee al enkele jaren uit.

"De prijs gaat niet naar de zaak waar we ons het hardst amuseren of waar de meeste ambiance is. Onze leden die stemmen kijken wel degelijk naar de aankleding van het café, van zowel de binnen- als buitenkant.", verduidelijkt Fangio Benoot, voorzitter van de carnavalsvereniging.

Op de tweede plaats in de rangschikking eindigde Café Turnclub / 't Zwienekotje in de De Smet De Naeyerlaan. Café De Mansarde op de Grote Markt werd eervol derde.

"Het carnavalsweekend is voor ons de drukste periode in het jaar. 's Morgens openen Chantal en één van de dochters de zaak. In de vooravond neemt één van mijn zonen en ikzelf het stuur over.", zegt uitbater Luc Massez die meestal zelf met creatieve ideeën komt opdragen. "Draaiende op famiaal bloed en ik ben mijn kinderen Emily, Lynn, Ian, Kjell én Killian daar dankbaar voor."

Naast een mooie trofee kregen ze ook een dinnercheque.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio