Blankenberge leeft mee met #BrusselsAttacks

Ook aan de Oostkust blijven de aanslagen in Brussel niet onberoerd. Een stille mars, het openen van een rouwregister, de vlaggen halfstok hangen en minuten stilte voor de slachtoffers van de terreur in de hoofdstad van dinsdag.

Tot en met donderdag 31 maart krijgt men de mogelijkheid het medeleven te betuigen met de slachtoffers en hun familie in een geopend rouwregisters aan de loketten van de dienst Bevolking in het stadhuis. Tijdens de openingsuren van de stadsdienst kunt u er terecht om het blijken van solidariteit een troost mag bieden.

In het centrum van Sport.Vlaanderen stond in het Paasweekend een internationaal toernooi rolstoelbasketbal op het programma. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden en het negatieve reisadvies naar België, werd de organisatie genoodzaakt het toernooi af te gelasten.

Hans Driessens, voorzitter van de Kring Officieren Blankenberge, riep de dag van de aanslagen op om de Belgische driekeur uit te hangen als solidariteit aan de mensen die een litteken overhouden aan de gruwelijke datum van 22 maart 2016.

Op de politie- en gemeenteraad werd vooraf een minuut stilte gehouden en extra punten op de agenda werden door de oppositiepartijen geschorst naar de volgende zitting uit solidariteit.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio