Familiefilms worden vertoond op groot scherm in openlucht

Familiefilms worden vertoond op groot scherm in openlucht

Foto: Stad Blankenberge

Blankenberge - Cinébib is ondertussen al aan zijn vijfde editie toe. Het initiatief van de bibliotheek biedt op donderdag 10 augustus twee films aan in een zomers decor op het strand naast het oosterstaketsel.

In de namiddag krijg je vanaf 14 uur 'De Geweldige Beer' te zien. De animatiefilm heeft een sprookjesachtig randje vol spanning en avontuur voor kinderen. De film wordt Nederlands gesproken.

Het verhaal gaat over de elfjarige Jonathan die zijn vakantie doorbrengt bij zijn opa die aan de rand van een reusachtig bos woont. Zijn kleine zus Sophie houdt hij liefst zo ver mogelijk uit de buurt. Althans tot ze wordt meegenomen door een gigantische beer. Jonathan moet diep doordringen in het hart van het woud om zijn zus te bevrijden.

Om 20 uur staat de Franse kaskraker 'Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?' geprogrammeerd, een hartverwarmende film voor volwassenen doorspekt met humor.

Na de middagfilm krijgen de jongens en meisjes een gratis ijsje aangeboden door de bibliotheek. Wie 's avonds de vertoning bijwoont, wordt bij aankomst getrakteerd op een welkomstdrankje. Aanrader: vergeet je strandstoel en een dekentje niet mee te brengen. En als de weergoden minder goed gezind zijn, wordt een schuiltent voorzien.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio